Kyberturvallisuus-, tekoäly- ja konsultointituotteet – Helpoin tie Aasian markkinoille 

Tavoitat meidät täältä

Sinulla on tuote, meillä on verkostot. Esittele meille kyberturvallisuus-, tekoäly- tai konsultointituotteesi, ja me toteutamme suunnitelman, jolla se promotaan vaivattomasti Aasian markkinoille. 


Ota yhteyttä ja kasvata volyymiasi välittömästi. Aasian markkinat ovat luonnollisesti moninkertaiset Eurooppaan verrattuna. Mikäli olet valmis kasvattamaan yrityksesi toimintaa, keskustele Chrisvon's Sound Technology Shanghai Co. Ltd:n kanssa ja aloitetaan yhteistyö!

Verkostoja hyväksikäyttäen

Kilpailu on Aasian markkinoilla kovaa alasta riippumatta, mutta kasvuodotukset ovat niin korkeat, että ne toimijat, jotka pääsevät sisään

ajoissa, voivat odottaa menestystä. Me esittelemme asiakkaidemme tuotteet tai palvelut suoraan markkinoiden tärkeimmille tahoille.


Verkostomme pitävät sisällään tekoälyn kehittäjiä, telekommunikaatioyrityksiä, finanssialan yrityksiä, vakuutusyhtiöitä,
pilvipalveluita ja high tech IT -firmoja. Mukana on suuria sekä pieniä
yrityksiä. Me analysoimme yrityksesi toiminnan, jonka jälkeen promoamme sitä potentiaalisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

Yksilöllinen kokonaisuus

Palvelukokonaisuutta suunnitellessamme otamme huomioon sinun budjettisi sekä kasvutavoitteesi. Niiden mukaan räätälöimme suunnitelman, jolla yrityksesi laajentuminen Aasian markkinoille tullaan toteuttamaan. 


Asiakkaiksemme sopivat yhtä lailla pienet IT-yritykset kuin suuret kansalliset toimijatkin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Chrisvon's Sound Technology Shanghai Co. Ltd:n ja anna meidän viedä tekoäly- tai muu IT-alan tuotteesi Aasian markkinoille.
Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen palvelulle, jolla on potentiaalia kasvattaa toimintaasi merkittävästi.


Lähetä meille sähköpostia tai täytä sivujemme yhteydenottolomake ja keskustellaan lisää. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Yhteydenotto